Born2be RO

Magazinul online de încălțăminte și îmbrăcăminte pentru femei born2be este o platformă unică, care combină clasicul cu cele mai noi tendințe internaționale în materie de modă. Aici veți găsi o gamă largă de încălțăminte modernă pentru femei, precum și îmbrăcăminte pentru orice stil și ocazie. Vă puteți crea cu ușurință ținuta pe care o doriți pentru muncă, viața de zi cu zi sau pentru ocazii de seară. Printre modelele care pot fi găsite pe acest site se numără, de exemplu, rochii senzuale, largi sau elegante, pantofi cu toc înalt, adidași confortabili sau jachete călduroase pentru femei.

25% Reducere Born2be

ACTIVATE DEAL
On Going Offer

Reducere de 15% pentru întreaga locație

ACTIVATE DEAL
On Going Offer

30% Reducere La Comenzile Dvs

ACTIVATE DEAL
On Going Offer

Reducere De 69% La Pantofii Albi

ACTIVATE DEAL
On Going Offer

Cum se poate plăti pentru comandă?

Pentru comandă puteți plăti folosind una din opțiunile de mai jos:
– prin PayU (după selectarea acestei opțiuni, urmează redirecționarea pe pagina PayU unde puteți achita comanda cu ajutorul unui card bancar, Visa sau Mastercard)
– plată la livrare sau ramburs (vă rugăm să pregătiți suma aferentă pentru achitarea comenzii deoarece agentul curier nu este obligat să dea rest și nu întotdeauna are cu el un terminal pentru plata prin intermediul cardului bancar).

Mulțumită nouă nu veți cunoaște doar hiturile sezonului

dar veți afla și ce încălțăminte și haine sunt la modă și de ce contează ceea ce purtați. Apreciem individualismul și credem că pantofii și hainele sunt baza mulțumită căreia fiecare își poate găsi propriul stil. De aceea, vă aducem cele mai recente trenduri direct de pe podiumurile internaționale și vă oferim încălțăminte și îmbrăcăminte pentru toate bugetele. Dorim ca prin intermediul pantofilor stiletto, tenișilor, botinelor și hainelor alese de pe Born2be să vă subliniați individualismul și să vă spuneți propria poveste. Cunoașteți bestsellerele noastre și familiarizați-vă cu cele mai noi tendințe din modă prezentate pe primele pagini ale revistelor de modă din întreaga lume.

Leave a Reply

Your email address will not be published.